07 34 98 280 031 737 080 info@mtom.si
POVPRAŠEVANJE KONFIGURATOR POBARVAJ
M TOM d.o.o.
Delovni čas ponedeljek in sreda: 7.00–14.00, torek in četrtek: 7.00–17.00, petek: do 13.00, sobota: 8.00–12.00, nedelja: zaprto

Delovni čas med 30. oktobrom in 4. novembrom: PON 8-12h, ČET 7-17h, PET 7-13h, SOB 8-12h


Zasebnost in piškotki

Politika zasebnosti
Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih M TOM d.o.o. zbira od vas, ko obiščete spletno stran.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov je:
M TOM d.o.o.
Stari trg 36
8230 Mokronog
ID za DDV: S165058089
Matična številka: 3906132000

Osebni podatki in namen njihove obdelave

Z izpolnitvijo obrazcev, naročilnice, in potrditvijo posredujete M TOM d.o.o. naslednje kontaktne podatke:
• ime
• priimek
• e-poštni naslov
• telefonsko številko

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji teh obrazcev, naročilnice, prijave oziroma registracije potrebujemo za obdelavo vašega naročila in za komunikacijo z vami glede naročil, reševanja reklamacije ali plačil naročila. M TOM d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in je zavezana, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu M TOM d.o.o. povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na M TOM d.o.o., ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. M TOM d.o.o. ne more v celoti izključiti morebitnega odtekanja ali zlorabe podatkov, saj so spletne tehnologije odprte za javnost in tako lahko žrtev računalniških vdorov in kot take nepredvidljive.

OPOZORILO: EU GDPR ne predpisuje posebnih tehničnih ukrepov varovanja identitete ponudnika spletne strani oz. upravljavca, kot tudi ne predpisuje izkazovanja identitete obiskovalca spletne strani. Zato so zahteve po varovanju osebnih podatkov do dopolnitve predpisa o varovanju in obveznosti izkazovanja identitete upravljavca prepuščene posamezniku, da se sam odloča ali verjame izkazani nezaščiteni identiteti upravljavca, ki naj bi jo upravljal. Upravljavec tudi ne jamči, da je lahko prepričan, da je strinjanje pridobil od posameznika, ki naj bi se strinjal s pogoji obveščanja, saj se posameznik proti upravljavcu v postopku potrjevanja ne identificira na enoličen in preverljiv način.
Seznam spletnih mest, ki jih upravlja upravljalec. Podjetje M TOM d.o.o. upravlja naslednje spletne strani:

Spletne strani
mtom.si – predstavitvena spletna stran

Osebni podatek, ki ga dobimo takoj ob vašem obisku spletne strani, je IP obiskovalca naše spletne strani. Ker z osebnimi podatki smemo upravljati samo v primeru privolitve uporabnika, vas prosimo, da si preberete celoten dokument in potrdite strinjanje z našo politiko zasebnosti.

Soglasje

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi na e-novice, dogodkih, obvestilih o posebnih priložnostih ali publikacij in ostale produkte M TOM d.o.o. obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom izboljšave kakovosti naših produktov in storitev in za statistične namene, v zvezi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih.
Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletnih straneh M TOM d.o.o. na teh obrazcih, naročilnicah, prijavah oziroma registracijah vpišete svoje osebne podatke in se strinjate z vsako posamično obdelavo na katero pristanete. Pri vpisu osebnih podatkov M TOM d.o.o. ne pogojuje privolitve v obdelavo pri obdelavah, kjer namen presega osnovni namen obdelave zaradi katere ste prišli na spletno stran.
Upravljavec M TOM d.o.o. za obveščanje o spremembah pogojev poslov-anja in spremembah politike zasebnosti uporablja storitev pošiljanja dokazljive elektronske pošte ali priporočeno regularno pošto. Zato boste o spremembah obveščeni na način, ki upravljavcu zagotavlja dokaz o pravočasni obveščenosti glede sprememb pogojev poslovanja oziroma politiki zasebnosti. Vse spremembe bodo objavljene tudi na spletni strani podjetja. Osebne podatke za namene, kot ga določa veljavna zakonodaja in kjer ni potrebna privolitev, ker je pravna podlaga obstoječa zakonodaja (npr. hranjenje računov, sklenjenih pogodb in podobno) hranimo in varujemo v skladu z Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Vaše pravice
V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (“pozabe”), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Če mislite, da so vaše pravice na spletnih straneh podjetja M TOM d.o.o. kakorkoli kršene se lahko obrnete na: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta:gp.ip@ip­rs.si).

Čas hrambe osebnih podatkov
Vaše osebne podatke hranimo toliko časa, kolikor je to potrebno za namen izvedbe naročila. Rok hrambe osebnih podatkov se lahko razlikuje glede na veljavno sektorsko zakonodajo (npr. zakonodaja s področja davkov, računovodstva). V primeru, ko veljavna sektorska zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, M TOM d.o.o. izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

Kaj so piškotki?
Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika , itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta. O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, ki jih najdete tukaj.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših dodatnih osebnih podatkov na katere niste pristali in s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Piškotki ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje naših spletnih mest in nam pomagajo razumeti, katere informacije so za obiskovalce najkoristnejši.

Priglasitev
Z uporabo teh spletnih mesta, kot so navedeni v seznamu spletnih mest, ki jih upravlja upravljavec se strinjate, da ta spletna mesta nastavijo piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi do preklica ali izbrisa do katerega imate pravico in jih v svojem brskalniku upravljate sami.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogdčiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

M TOM d.o.o.
zastopnik M TOM d.o.o. Stari trg 36, 8230 Mokronog

Podatki, ki jih posredujete ali vpišete

Kliknite na ikono poleg besedila za več informacij:

Obrazec – Konfigurator

Obrazec – Povpraševanje

E-poštno sporočilo

Telefonski klic

Naročilo po predračunu

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki bodo uporabljeni le za namen izvedbe naročila, komunikacije, identifikacije plačnika, dostavo ali morebitno donaročilo dodatnega izdelka ali storitve, vračilo, zamenjavo ali reklamacijo naročila.

Tretje osebe

Podatki se posredujejo tretjim osebam – dostavni službi le v primeru, da so potrebni za izvedbo postopka naročila – dostavni službi bodo posredovani le podatki za dostavo izdelka: ime, priimek in naslov za dostavo.

Pri reklamaciji izdelka je lahko vključena tretja oseba – dobavitelj tkanin ali usnja (ogled napake na materialu pri naročniku). V tem primeru se po dogovoru z naročnikom, dobavitelju pošljejo podatki: ime, priimek, naslov, telefonska številka za uskladitev ogleda in nadaljnje reševanje reklamacije.

Varnost

Podatki se na spletni strani, spletnih obrazcev, med strežniki in računalniki v omrežju in po elektronski pošti prenašajo v šifrirani obliki.


Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki jih večina spletnih strani (oziroma brskalniki) shranijo na naprave (računalniki, tablice, pametni telefoni…) obiskovalca s katerimi brska po internetu. V spletnem brskalniku – “programu za internet” pa lahko shranjevanje piškotkov omejite ali pa njihovo uporabo povsem onemogočite.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Uporabljamo jih za vodenje statistike obiska spletne strani mtom.si.

Katere piškotke uporabljamo?

Stran/aplikacija  Ime piškotka  Namen  Trajanje
www.mtom.si PHPSESSID Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. seja
mtom.si _ga Statistika ogledov spletne strani. 2 leti
mtom.si _gat_UA-21625044-1 Statistika ogledov spletne strani. 1 dan
mtom.si _gid Statistika ogledov spletne strani. 1 dan
www.mtom.si cookieconsent_status Preverjanje potrditve piškotkov. 1 leto
youtube.com pref,visitor_info1_live*,ysc Večja zasebnost pri predvajanju posnetkov. 8 mesecev

Povezave na ostale strežnike

Dodatka integracija Youtube posnetkov na spletni strani in Facebook gumb za všečkanje se naložita iz naslednjih domen:

  • www.youtube.com
  • s.ytimg.com
  • connect.facebook.net
  • staticxx.facebook.com
  • www.facebook.com
  • static.xx.fbcdn.net

Brisanje piškotkov

Sejni piškotek PHPSESSID se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbriše, ko spletno mesto zapustite, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.


fc5b3540-65a0-4b42-aa7c-a44a39fc07b6

Tehnološki opis spletne strani

Technology description of the website

– tabela piškotkov (predmet strinjanja s piškotki)
– cookie table (subject of your consent with cookie policy)

# Host Path Name Expiry in days

– zahtevki (vaš IP – osebni podatek jim je viden)
– requests (your IP – personal data is visible to them)

    First-Party

    1. mtom.si

    Third-Party

    1. www.mtom.si
    2. fonts.googleapis.com
    3. code.jquery.com
    4. fonts.gstatic.com

– metode sledenja (sledenje in statistike spletnih strani)
– beacons (cross site following & site statistics)

    First-Party

      Third-Party

      – strežniki piškotkov (ki vam servirajo piškotke na vaš računalnik)
      – cookies servers (who is writting cookies on your computer)

        First-Party

          Third-Party

          – lokalna shramba (deluje podobno kot piškotki z večjo količino shranjenih informacij)

          – local storage (operates similar as cookies but with much larger data storage capacity)

            First-Party

              Third-Party

              – povezave na spletni strani (če jih ne kliknete, ne vplivajo na vašo zasebnost)
              – website links (if you don’t click on them they will not affect your privacy)

                First-Party

                  Third-Party

                  1. www.facebook.com
                  2. www.youtube.com
                  3. www.instagram.com
                  4. www.mtom.si
                  5. www.aquaclean.com
                  6. issuu.com


                Mnenja kupcev

                Materiali

                Arhiv novic