07 34 98 280 031 737 080 info@mtom.si
POVPRAŠEVANJE KONFIGURATOR POBARVAJ
M TOM d.o.o.
Delovni čas ponedeljek in sreda: 7.00–14.00, torek in četrtek: 7.00–17.00, petek: do 13.00, sobota: 8.00–12.00, nedelja: zaprto

07 34 98 280 031 737 080 info@mtom.si


Funkcionalno pohištvo prilagodite svojemu prostoru

Jan 27, 2024

Podjetje M TOM združuje bogato razvojno, tehnološko in tehnično znanje s tradicionalnimi rokodelskimi spretnostmi naših zaposlenih, kar ustvarja edinstvenost vsakega našega izdelka.

Naše poslanstvo je izdelava sedežnih garnitur in neposredna prodaja končnim uporabnikom preko sodobnih tržnih poti interneta, kar nam omogoča doseči vsak dom. Enostavno lahko fotografirate svoj dnevni prostor, nam pošljete fotografijo na e-naslov: info@mtom.si, in mi vam virtualno umestimo želeno sedežno garnituro v vaš prostor (e-inženiring).

S takšnim pristopom k poslovanju učinkovito sledimo razvojnim potrebam, izboljšujemo učinkovitost vseh poslovnih aktivnosti, razvoja in tržne komunikacije, s čimer krepimo konkurenčnost na končnem trgu. To se odraža v optimalnem razmerju med kvaliteto in ceno.

Spletni konfigurator omogoča 3D izris sedežne garniture z možnostjo kombiniranja barv (3D render) in prikazom mer (velikosti sedežne garniture). S tem omogočamo, da preko sodobnih tržnih poti interneta dosežemo vsak dom tudi na daljavo, s predhodno pojasnjenimi informacijami. To je tudi temelj, ki omogoča potencialnim kupcem obisk našega industrijskega salona v Mokronogu, kjer skupaj poiščemo rešitve.

Sedežne garniture so rezultat rokodelskih spretnosti šivilj, tapetnikov in mizarjev.

Naša garnitura Florjan se prilagaja vašim potrebam. Ergonomska sedežna garnitura z vgrajenimi nasloni za glavo za podporo vratu je prilagodljiva po obliki, in velikosti, kar omogoča prileganje tako majhnim kot velikim prostorom. Raztegljiv 2- ali 3-sedežnik se enostavno spremeni v 20 cm globoko ležišče. Za prenočitev gostov dodajte element 3PV s posteljo. Po svoje prilagodite višino nog, dodatke, kot so priključki USB, in še več. S sedežno garnituro Florjan svojemu domu podarite prilagodljivo in funkcionalno pohištvo.

Dodatne funkcionalnosti vključujejo stranico z mizico, vgrajenim polnilcem za telefone in tablice ter vtičnico za priključitev elektronskih naprav. Nastavljivi vzglavniki zagotavljajo optimalno ergonomijo. S sposobnostjo priključitve dodatnih elementov na obstoječo garnituro se prilagodljivost sedežne garniture Florjan še dodatno poveča.

Odkrijte, kako lahko to funkcionalno pohištvo prilagodite svojemu prostoru s številnimi možnostmi prilagajanja oblike, barve, velikosti in še več.

Poleg tega vam želimo ponuditi izkušnjo, ki presega zgolj nakup pohištva. Naša strast do detajlov in visoka stopnja pozornosti do strank nam omogočata, da vam zagotovimo ne le funkcionalno, temveč tudi estetsko dovršeno sedežno garnituro. Vsak kos pohištva izpod naših rok je rezultat skrbnega izbora materialov in natančne izdelave, kar zagotavlja trajnost in udobje.

Pri nas ne gre zgolj za prodajo izdelkov, temveč tudi za gradnjo dolgoročnih odnosov s strankami. Zavezani smo k transparentnosti in odprti komunikaciji, zato vam nudimo možnost, da nas kontaktirate s kakršnimi koli vprašanji ali željami glede našega pohištva. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo, da vam pomaga izbrati popolno sedežno garnituro, ki bo zadovoljila vaše individualne potrebe in estetske preference.

/>

Prihodnost pohištva je v prilagodljivosti in inovacijah, zato redno sledimo najnovejšim trendom in tehnologijam. Zavedamo se, da se življenjski stil spreminja, zato želimo ponuditi pohištvo, ki se prilagaja vašemu vsakdanjemu življenju. Bodite z nami na poti ustvarjanja prostora, ki odraža vašo osebnost in izpolnjuje vaše potrebe.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje v podjetje M TOM. Skupaj gradimo prostor, ki je več kot le bivalni prostor – je izraz vašega življenjskega stila.

Mnenja kupcev

Materiali

Arhiv novic